Manuprāt tekstūras ir saderīgas, varbūt vienīgi vidējajā līmenī sienas tā so so. Bet vispār rada tādu foršu pagraba vai cietokšņa noskaņu. Vienīgi tas pats galvenais pekainis ir košs tādēļ varbūt neiederas tik ideāli kā pārējie mošķi. Bet manuprāt ir ok. Nu un par fontu es domāju ka tas arī ir gaumes jautājums. Es piekrītu, ka var atrast daudz labāku, taču šis arī ir pieskaņots pašai spēles noskaņai tādēļ teiktu ka ir ok. Tikai es nezinu kādēļ man nerāda garumzīmes un tādēļ man "līmenī" vietā rādās "lomeno"

Vienīgais ko gribētu ieteikt ir main menu kko pamainīt, jo tas gan manuprāt ir nesmuks, itsevišķi fons un pats virsraksts. Bet bez main menu manuprāt spēlei dizains ir normāls.
Starp citu es mēģināju atkost kā mošķu AI strādā, jo es pamanīju ka tas nav pilnīgs random movement tā ka citos pacman. (to nevar nepamanīt ja tev staigājošs redīs dzenas pakaļ un cenšas tevi nogalināt

) Tā arī līdz galam neizdomāju. Pirmā ideja bija, ka ir kkāds pathfindings. Bet beigu beigās izdomāju ka varētu būt random movements + izvēlas virzienu uz spēlētāja pusi ja esi ienaidnieka redzeslokā. Vai man ir taisnība? Bet lai arī kas tas būtu, tas strādā ļoti efektīvi, tādēļ vēl joprojām nēsmu to spēli izgājis