proContacts.pro

Šeit tiek pārvietoti topiki/posti, kas neattiecaas uz tēmu
Post Reply
Message
Author
KasparsS
Posts: 1
Joined: 16 Dec 2013, 16:25

proContacts.pro

#1 Post by KasparsS » 17 Dec 2013, 12:02

Esam sākuši pirmos darbus sociālā tīkla izveidē priekš profesionāļiem un šis blogs ir iecerēts kā case study jeb citiem vārdiem sakot esam izlēmuši būvēt šo projektu kopā ar nākošajiem šī medija lietotājiem. Tas ļaus precīzāk uzzināt kas tieši ir nepieciešams un kā to izveidot maksimāli ērtu ikdienas lietošanai.

Kā tas izskatīsies praktiski? Reizi nedēļā šajā blogā informēsim par padarīto iepriekšējā nedēļā un par iecerētajiem darbiem uz nākošo nedēļu. No lasītājiem gaidām novērtējumu padarītajam un ierosinājumus gaidāmajiem darbiem. Tas mums ļaus saņemt ziņu par pieļautajām kļūdām un attiecīgi tās ātri izlabot, jo vairāk komentārus saņemsim, jo ērtāku izveidosim projektu. Tas pats attiecas uz nākošās nedēļas darbiem, jo vairāk un precīzāk jūs uzrakstīsiet kādu jūs redziet ērtu mediju profesionāļiem, jo veiksmīgāks būs tā galarezultāts.

Runājot par pašu projektu, kādu mēs to redzam šobrīd, pirmkārt, tas būs adresēts jebkuras profesijas un nozares profesionāļiem, saturu varēs pievienot jebkurš reģistrēts lietotājs, kā arī tajā būs pieejams profesionālu žurnālistu veidots saturs, tas būs starptautisks medijs visās lielākajās valodās, tātad varēsiet komunicēt ar savas nozares profesionāļiem visā pasaulē. Projektā būs apvienotas sociālā tīkla, diskusiju forumu un specializēto nozaru portālu funkcijas, kā redzat, darba apjoms ir milzīgs, tāpēc ir svarīgi saņemt no jums komentārus un ieteikumus, lai mēs resursa izveidē pieļautu maksimāli maz kļūdu.

Tātad, ko mēs esam izdarījuši līdz šim, pirmais darbs bija domēna izvēle, par cik projekts ir plānots visām iespējamām profesijām un starptautisks visām valodām, tad domēnam bija jāatspoguļo šīs nianses. Pēc ilgiem meklējumiem un pārdomām domēna nosaukums tika izvēlēts "procontacts.pro" , "pro" norāda uz projekta profesionālo ievirzi, "contacts" angļu valodā uz komunikāciju un sufikss ".pro" ļauj mums būt starptautiskam projektam un neierobežotiem kādā vienā valstī.

Nākošais darbs bija logo izveide, pats par sevi saprotams ka logo jābūt viegli uztveramam, tāpēc izlēmām ar krāsu un burtu lielumu izcelt vārdu "Contacts", lai skaidri atšifrētos norāde uz starptautisku komunikāciju un ar oranža kvadrāta palīdzību izcēlām sufiksu ".pro" , jo lielam vairumam tomēr pagaidām ierastāks ir ".com" sufikss un tāpēc svarīgi norādīt uz šo atšķirību.

Tās ir divas lietas par kurām vēlamies saņemt jūsu vērtējumu, viss pārējais šobrīd proContacts.pro mājas lapā ir tikai vizualizācija bez pievienotām funkcijām. Pa nākošo nedēļu plānojam pabeigt lietotāja piereģistrēšanās funkciju un par to arī vēlamies dzirdēt jūsu idejas un ierosinājumus kā labāk to izveidot un kā noteikti nedarīt.

proContacts.pro mājas lapu aplūkot var šeit: http://procontacts.pro/

Visu labu un gaidām komentārus! :)
proContacts.pro - sociālais tīkls profesionāļiem

ra001
Posts: 42
Joined: 31 Dec 2010, 17:24

Re: proContacts.pro

#2 Post by ra001 » 17 Dec 2013, 15:47

Tas ir labi sākt kaut ko sarīt ar izkārtnes izveidošanu, bet tomēr gribētos dzirdēt ar ko šis tīkls atšķirtos no citiem "pro" tīkliem, kaut vai tā paša Linkedin, un kādas iespējas tiks piedāvātas darba meklētājiem un darba devējiem?
Logo un dns man neko nepasaka par tīkla iespējām, lai gan mūsu politiķi sāka ar vēl vienkāršākām lietām - kāda būs alga un kādi mobilie telefoni tiks iegādāti...

bubu
Guru
Guru
Posts: 398
Joined: 07 Dec 2010, 11:54

Re: proContacts.pro

#3 Post by bubu » 17 Dec 2013, 20:28

Ko nozīmē tie "cube", "cubeRandom", "block" vai "cubeStop" bildes apakšā? Neizmainīti templeitu nosaukumi? :)
Un ko nozīmē kreisajā pusē "Pievieno atsaukmes" teksts ar oranžo fonu (izskatās neglīti)? Tas nav links, un uz to nevar noklikšķināt.
Profesionāļi...

elvman
Posts: 434
Joined: 06 Dec 2010, 18:43
Location: Rīga
Contact:

Re: proContacts.pro

#4 Post by elvman » 17 Dec 2013, 21:01

Kāds šim postam ir sakars ar spēļu izstrādi? Visā portālā atradu tikai vienu vārdu "spēle" un tas bija kontekstā par tenisu.
Beidz runāt, sāc darīt!

User avatar
Precdar
Posts: 1
Joined: 13 Apr 2016, 17:37

Re: proContacts.pro

#5 Post by Precdar » 13 Apr 2016, 17:51

elvman wrote:Kāds šim postam ir sakars ar spēļu izstrādi? Visā portālā atradu tikai vienu vārdu "spēle" un tas bija kontekstā par tenisu.
ko nu varu Tev pateikt, čalis reklamē savu procontakt lapu.

bubu
Guru
Guru
Posts: 398
Joined: 07 Dec 2010, 11:54

Re: proContacts.pro

#6 Post by bubu » 14 Apr 2016, 00:16

Kapracis... :)

Vilkslapsums
Posts: 1
Joined: 16 Nov 2016, 17:35

Re: proContacts.pro

#7 Post by Vilkslapsums » 16 Nov 2016, 18:00

Ko tu gribēji mums nodot prezentējot šo?

bubu
Guru
Guru
Posts: 398
Joined: 07 Dec 2010, 11:54

Re: proContacts.pro

#8 Post by bubu » 17 Nov 2016, 01:07

Kapracis nr2.

Post Reply

Return to “Draza / Garbage”