Garāks stāsts:
Lielā ietekmē no Jonathan Blow mēģināju izveidot koncentrētu kaut kādā ziņā nozīmīgu spēli. Lielāko daļu pavadīju tieši domājot par story un gameplay un kā to sasaistīt, bet nu beigās diez ko labi neveicās tādēļ beigās vienkārši mēģināju samontēt lai sanāktu kaut kāds stāsts kuru kaut maz drusciņ var saprast. Nemelošu, spēli biju iesācis jau pirms konkursa un gandrīz tagadējā stadijā tā man mētājās uz cietā diska gandrīz pus gadu. Galvenokārt tādēļ ka story šķita neizdevies. Konkursā gribēju piedalīties ar citu spēli, taču tā kā sajaucu balsošanas beigu datumu ar iesniegšanas tad to neizdevās pabeigt.
Bet nu 2h pirms iesniegšanas termiņa sapratu, ka nevaru izlaist šo BRSD un, ja es šo spēli neiesniegšu tagad tad visticamāk tā pie puspabeigtajiem projektiem arī paliks un tā arī tā saules gaismu neredzēs. Tā kā tas iespējams nav pārāk godīgi pret citiem dalībniekiem tad droši varat man likt zemāku vērtējumu.
Tehniskais risinājums: C++ izmantojot SDL2, OpenGL, GLEW, GLM, pugi-xml
Izmantotie tools: TexturePacker, GIMP, Visual Studio IDE un kompilators, android-ndk + eclipse, Mercurial + bitbucket.org
Ceru ka builds nav salauzts, jo to kopā saliku pēdējā brīdi, taču ja arī kaut kas būs salūzis, updates būs šeit:
Windows (x86): update nav lejupielādējiet no augšējā posta
Android (.apk):
lejupielāde
Linux: ar wine vaidzētu iet windows versijai, slinkums buildot, ja kādam vaig sakiet.