Game Maker:Studio

Gribi par to parunāt? Vienīgā vieta, kur drīkst runāt ne tikai par spēlēm
Post Reply
Message
Author
LatvianGames
Posts: 101
Joined: 04 Aug 2013, 12:31
Location: Jūrmala
Contact:

Game Maker:Studio

#1 Post by LatvianGames » 07 Dec 2013, 01:43

Tādat pateicoties ra001 un D-Art ieguvu savā ipašumā Game Maker Studio licenzi.Viss jau skaisti un tā tomēr gadijās problēma.Kad gribēju portēt spēli uz Mac Os X tad rādija lai ievadot licenzi.Labi daru kā liek un parāda ka viss kārtībā,lai parestartē programu un viss būs.Aiztaisiju ciet pārestartēju kompi.Atvēru un ...Nekas nebija mainijies.Pats labākais ka programas lodziņā rādās kau jau ir Profesionālā versija.Vai nu esmu nepareizi sapratis vārdu ''Restartēt'' vai arī... :?:

:(

bubu
Guru
Guru
Posts: 398
Joined: 07 Dec 2010, 12:54

Re: Game Maker:Studio

#2 Post by bubu » 07 Dec 2013, 02:05

GM nelietoju, bet vai tu lieto Windows vai OSX? Un ja Windows - tad vai GM māk izveidot OSX spēli zem Windows?

LatvianGames
Posts: 101
Joined: 04 Aug 2013, 12:31
Location: Jūrmala
Contact:

Re: Game Maker:Studio

#3 Post by LatvianGames » 07 Dec 2013, 11:44

Windows 8
''Un ja Windows - tad vai GM māk izveidot OSX spēli zem Windows?''
Pēc loģikas vajadzētu tā būt.Patiesībā studio tam ir speciāli domāts.

Post Reply

Return to “Pļāpātuve / Offtopic”