Tie kas sapratīs domu, zinās kādēļ postēju

Nu manā uztverē - zināšanas (jebkādas) = palieku gudrāks = labāk programmēju = esmu labāks darbinieks savā ikdienas C++ programmēšanas darbā.raymix wrote:Bet ja taisa visādus platformerus un dziņus reāli tikai sev, lai kompī stāv, iepostēt forumā 1 bildi, tad kam tas vajadzīgs? zināšanām? arī labi, tik nosprāgs viens pats ar savām zināšanām nepadalijies.
Es tieši to redzu savādāk. Blogs ir vieta kur postēt savus atradumus, savas domas, savus uzskatus. Forums ir kautkas kur publiski apspriest savu vai globālu problēmu/lietu.Blogs un forums ir visai līdzīgi, atšķiras ar to, ka blogs ir vistīrākais monologs, kur nevienam neinteresē ko tu raksti, tik resursiem uzgūglēts. Forumā atkal var iepostēt un iegūt svarīgu informāciju un dažreiz pat noderīgus komentārus par tēmu, starp trolli un spamu.
Vai tad tāda nav foruma jēga? Nevis būt par ziņu krātuvi, bet par diskusiju - par savu vai citu problēmu risināšanu/apriešanu.Viss ko es šai foruma lielākoties lasu ir kā viens par otru te gudrāk runā, nekā noderīga, nekādas infas.