Balsošana
Balsošana
Tā kā projektu iesniegšana Ātrajam BRSD ir beigusies, tad lai aiziet balsošana.
PS. Atgādinu, ka konkursa balvām iespējams ziedot šeit:
PS. Atgādinu, ka konkursa balvām iespējams ziedot šeit:
Beidz runāt, sāc darīt!
Re: Balsošana
Mazliet nepatīkami (īpaši varētu būt priekš pašiem veidotājiem), ka nav iespējas nekādi rezultātos virtuāli uzsist uz pleca otrajai un trešajai vietai — vēl jo vairāk, ja viņi šķita līdzvērtīgi un čuķ-čuķ nedavilka.
Tas varētu būt īpaši kritiski pie līdzšinējā spēļu līmeņa — nenobiedēt tos dažus, kas ko tomēr veido, lai saglabājas spars, motivācija un mirdzošās acis.
Iespējams, vēl divi polla jautājumi, piemēram, "Tavs 2. favorīts" un "Kurš vēl tev patika", to uzlabotu.
Tas varētu būt īpaši kritiski pie līdzšinējā spēļu līmeņa — nenobiedēt tos dažus, kas ko tomēr veido, lai saglabājas spars, motivācija un mirdzošās acis.
Iespējams, vēl divi polla jautājumi, piemēram, "Tavs 2. favorīts" un "Kurš vēl tev patika", to uzlabotu.
Man ar tā pat šķiet. Es ar labprāt iedotu vērtējumu vairākiem vairākiem.
Arrovs vēl joprojām dzīvs.
nobalsoju.
speelu veerteesana, balsojuma vietaa, nebutu slikts variants. protams, ja to ir reaali uztaisit..
speelu veerteesana, balsojuma vietaa, nebutu slikts variants. protams, ja to ir reaali uztaisit..
Labi, nākošajā konkursā pie katra dalībnieka pielikšu pollu ar vērtējumu no 1 līdz 5 ballēm.
Beidz runāt, sāc darīt!
Apsveicu Silver Bullet un Nikno PacMan ar dalītu pirmo vietu. Ja vēl kāds grib ziedot balvām, šodien saziedojam. Uzvarētāji - atsūtiet man PM savus kontus!
Beidz runāt, sāc darīt!
- kristapuciitis
-
Fak, ar to nu nebiju rēķinājies
Par cik solīju personīgu balvu, tad to arī pildīšu... Līdz ar to, sazinaties arī ar mani.

Solītā balva no @albertsmuktupavels (Ls 10 par 1. vietu ieguvuša Pacman klona izveidošanu) atnāca. 
P.S. Oficiālo BRSD balvu no @elvman joprojām gaidu...

P.S. Oficiālo BRSD balvu no @elvman joprojām gaidu...