Kamazs wrote:balandinsarturs wrote:liekam katram izvēlēties 3 labākās spēles nevis likt punktus t.i. izdalīt 1., 2., 3 vietu - līdzīgi kā bērnu erovīzijā
Pēctam pārveidojam punktos 1. vieta 3, 2. vieta 2, 3. vieta 1 punkts sasummējam visus punktus un vajadzētu būt objektīvāk neka likt nepieredzējušai žūrijai vērtēt baļu sistēmā kur katrs cilvēks vērtē pēc kautkādiem saviem kritērijiem :
+1
Man šķiet, ka es piekrītu. Yeah, simplicity is they key!
Tas atbilst manai sajūtai par to, kādam vajadzētu būt Indago - spēlētāji paši izvēlās uzvarētājus ar vienkāršu metodi - kuras trīs spēles no piedāvājuma ir labākās.
Kādā veidā žūrija būs mazpieredzējušāka par random spēlētāju ? Vai tavuprāt žūrijas loceklis automātiski nozīmē pilnīgs noobs, kas nevienu spēli dzīvē nav redzējis ?
Nesaprotu kamdēļ pēdējo gadu spēļu retardācija ir jāprojicē arī uz Indago vērtēšanas sistēmu, bet trends, protams, man ir skaidrs, tik esmu pārsteigs, ka to iesaka pašī Indago dalībnieki.
Ar tevis ieteikto metodi sociālajam spēlēm vienmēr būs priekšrocība.
Ir jābūt žūrijai, kas izvērtēs visas spēles, nevis tikai 3 smukākās, ar interesantāko nosaukumu, redzētās draugos un tml.