GameDev.lv forums

Latviešu spēļu izstrādātāju forums
It is currently 24 Oct 2017, 04:59

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: 03 Jun 2014, 01:56 
Offline

Joined: 04 Aug 2013, 12:31
Posts: 102
Location: Jūrmala
Sveiciens visiem!

Kā jau topicā "3.mazi jautājumi minēju iepriekšējā vasarā bija ideja par 2.P.K notikumiem Latvijā.Tad nu pavasarī atkal uznāca iedvesma pie šī projekta strādāt(ja jautāsiet kas notiek ar pārējām spēlēm ,tad es taisu arī tās bet pašlaik esmu piešāvies "Kurzemes Cietoksnim")
Tad nu lieta tāda ka meiģināju 3D modeli "ielikt" Game Maker.Pats GM kļūdas kodā neuzrāda.Bet vietā kur vajadzētu atrasties modelim ir tukšums.Iemetīšu kodu kuram vajadzētu modeli attēlot.

obj_main.
Create =
///Modelu ielade

//Global varabiles
globalvar MP40rifle;

//Modelu ielade
MP40rifle = d3d_model_create();
d3d_model_load(MP40rifle,"MP40.gmmod");

obj_MP40.
Create =
MP40rifleTexture = background_get_texture(tex_MP40);
Draw =
d3d_model_draw(MP40rifle,x,y,16,MP40rifleTexture);

Vai lūdzu varētu norādīt uz kļūdam ja tādas ir? :?:

_________________
ES YouTube


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05 Jun 2014, 17:58 
Offline
User avatar

Joined: 20 Jan 2012, 21:35
Posts: 81
Viena no galvenajām lietām lai vispār varētu darboties gm ar 3d ir pateikt gm, ka tu darbosies ar 3d izsaucot komandu d3d_start. Vēl protams ir arī jāuzstāda 3d skats ar funkciju, d3d_set_perspective. Vai to Tu esi pareizi izdarījis? Ja esi, pārliecinies, ka modeļa objektu izpildes secība ir tāda lai objekts kurš uzstāda 3d perspektīvu izpildās pirms visiem modeļiem. Par paša modeļa komandu pareizību nezinu, ar game maker neesmu darbojies jau vairākus gadus.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 05 Jun 2014, 21:16 
Offline

Joined: 04 Aug 2013, 12:31
Posts: 102
Location: Jūrmala
Nē nu protams ka ir komanda d3d_start.Vai vari lūdzu pastāstīt par komandu d3d_set_perspective?

_________________
ES YouTube


Top
 Profile  
 
PostPosted: 06 Jun 2014, 15:53 
Offline
User avatar

Joined: 20 Jan 2012, 21:35
Posts: 81
Pameklē labāk kādu tutoriāli vai vienkāršu example kur ir kamera un kāds 3d objekts. Lai pareizi inicializētu 3d gm ir jāizsauc vairākas komandas un es kā jau es teicu ar gm neesmu darbojies vairākus gadus un neatceros detaļas. Dokumentācija pa lielam izskaidro kā strādā tā projekcijas funkcija, links te.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 07 Jun 2017, 13:54 
Offline
User avatar

Joined: 07 Jun 2017, 13:46
Posts: 1
Location: RIga
LatvianGames wrote:
Nē nu protams ka ir komanda d3d_start.Vai vari lūdzu pastāstīt par komandu d3d_set_perspective?



d3d_start_perspective ir tas pats tikai perspektīvā ,ha :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group